scoutDe petit l’Ángel volia ser jugador de futbol… i ho va aconseguir… però als 28 anys va deixar els camps per llançar-se de cap als llibres. va estudiar psicologia de l’esport, en paral.lel es va convertit en entrenador i més tard va començar a observar. Va esdevenir un vistaire.
En el món del futbol el vistaire és qui va d’un camp a l’altre buscant noves promeses del futbol. Camps locals i camps internacionals. Camps de futbol de patis d’escola, de petits clubs esportius, i de grans Clubs. L’objectiu és trobar aquell jugador que ningú més ha descobert i que pel joc que té pot encaixar perfectament en les necessitats d’un equip de primera. Un caça talents. Actualment Miguel Ángel Gómez és el secretari tècnic del RCD Espayol.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *