Romea 150 anysEl teatre Romea està d’aniversari. Des que va pujar el teló el 18 de novembre de 1863, pel seu escenari hi han passat infinitat d’emocions, de crits de gestos i de paraules. 150 anys de teatre. Per celebrar aquest aniversari, aquest mes de novembre el Teatre Romea ha organitzat diversos actes al mateix teatre i a altres espais propers a aquest teatre. Dilluns es presentava i projectava el documental Romea 150 anys dirigit per la periodista Maria Gorgues. El documental és un passeig per les entranyes i les històries de la sala a través d’imatges recuperades de la Filmoteca de Catalunya i de testimonis de personalitats que hi han estat vinculades i que formen part de la història d’aquest teatre com ara les actrius Carme Contreras o Teresa Cunillé, dramaturgs com ara Josep Maria Benet i Jornet que hi va estrenar la seva primera obra o Esteve Polls, Herman Bonnin, entre molts d’altres. N’hem parlat amb la directora del documental, la Maria Gorgues i amb les actrius Teresa Cunillé, la que més obres hi ha representat (61) i la Maife Gil, una de les habituals a l’escenari del Romea.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *