logo escola el puig

Demà dilluns es commemora el desè aniversari de la mort de Miquel Martí i Pol. Una vuitantena de poblacions recordaran el poeta. S’han organitzat tot un seguit d’actes populars que ompliran places i carrers de les seves paraules. A Esparreguera els alumnes de l’Escola El Puig, amb qui Miquel Martí i Pol va mantenir una intensa relació, de fet el logo de l’escola és l’oreneta del poema Primavera; han estat preparant els poemes que llegiran dilluns en un recorregut per diferents places de la població. Nosaltres hem aprofitat per enregistrar alguns d’aquests poemes i emetre’ls al programa d’aquest cap de setmana. Des dels més petits del centre fins els alumnes d’ESO s’han bolcat en aquest homenatge. Gràcies a tots els que heu posat veu a la poesia de Miquel Martí i Pol i gràcies a l’escola per fer-nos-ho tot tan fàcil! I moltes felicitats!

Share →

2 Responses to Els alumnes de l’escola El Puig d’Esparreguera recorden Miquel Martí i Pol

  1. […] Deixem també un enllaç amb l’entrada al Blog del programa on podreu sentir un quants poemes recitats pels nois i noies. Cliqueu aquí. […]

  2. […] Deixem també un enllaç amb l’entrada al Blog del programa on podreu sentir un quants poemes recitats pels nois i noies. Cliqueu aquí. […]

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *