sobre exposicióEls estudiosos ho ha batejat com a ‘oversharing’, com a la sobredifusió o sobreexposició de la intimitat a Internet. La necessitat imperiosa de compartir els moments més personals a les xarxes socials.
Però, què passa quan el que estem compartint és el dia a dia dels nostres fills? Una enquesta de la empresa de seguretat informàtica AVG, feta a nivell estatal, revela que 8 de cada 10 nadons compten amb alguna imatge o vídeo a les xarxes socials.
Per pensar sobre els límits de la intimitat a Internet parlem amb Eulàlia Hernández, directora del Programa de Màster Universitari en Psicologia, Salut i Qualitat de vida de la Universitat Oberta de Catalunya, i professora dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *