En Manuel treballa en el sector privat vinculat al món de les tecnologies. Però el seu jo solidari ja fa temps que el va empènyer a dedicar bona part del seu temps lliure a col.laborar amb projectes socials. Implicat en la vida del seu barri, ha treballat per millorar-lo; a no quedar-se callat davant les injustícies socials i des del barri la seva veu, els seus gestos han anat escampant-se com una taca d’oli.
Ara és un dels principals activistes contra el malbaratament. Conscient que les coses canvien pels petits gestos que podem fer cadascun de nosaltres; s’ha entrevistat amb empreses privades; administracions de tot tipus i a fet quasi el porta a porta entre amics i coneguts. El seu discurs és clar es pot acabar amb la fam al món només és qüestió de voluntat, de sacejar consciències de deixar de mirar-nos el melic per mirar què li passa a qui tenim al costat, de comprometre’s, de voler construir un món de tots i per a tots!
manuel bruscas

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *