marti i polDilluns 11 de novembre de fa 10 anys ens deixava el poeta Miquel Martí i Pol. El poeta del poble, l’home que amb les seves paraules havia atrapat generacions i generacions de catalans. Seduits per la seva poesia, per la seva manera d’enfrontar-se a la vida, sempre de cara… són molts els que es resisteixen a oblidar. A Maneres de viure també volem afegir el nostre granet de sorra a un homenatge impulsat per molts dels amics de Miquel Martí i Pol… Una vuitantena de poblacions se sumen a aquest homenatge impulsat per l’Associació d’Amics de Martí i Pol. I el poble ens duu a Roda de Ter on aquest malaurat aniversari es viurà d’una manera molt especial tal i com ens explica Jordi Serra, alcalde d’aquest municipi.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *