Totes les vides mereixen ser explicades. Per això la Rosa ha recuperat un projecte que tenia guardat en un calaix des de fa més de vint anys. Ella s’ha passat la vida explicant històries, des del periodisme (va estar més de deu anys treballant a Televisió espanyola, realitzant progremes de cultura, escrivint guions…) i quan la professió ja no li donava el que ella volia ha buscat alternatives a les seves ganes de continuar explicant…
La Rosa és una dona emprenedora que viu amb il.lusió el nou projecte de vida MEMORIAS EDICIONES a través del qual posa paraules a les vides d’altres. Persones anònimes que han viscut amb intensitat i que volen deixar testimoni als seus familiars i amics del la seva petja, per aquesta vida que ens sopren a cada passa que fem.
rosa ok

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *