L’aula és un espai únic de creixement. A l’aula s’esdevé tot, es viu i per això a Maneres de viure cada setmana dediquem una estona a mirar les aules. Mirades que ens enriqueixen, que ens permeten formular-nos preguntes constantment i trobar respostes que segurament ens duran a noves qüestions.
En aquest camí ens acompanya Carles Parellada, mestre; formador de mestres i pedagog. Avui reflexiona sobre la polèmica que s’ha generat al voltant dels deures sobre si l’escola ha de posar deures o no als seus alumnes.
Carles Parellada_camisa rosa

Share →

One Response to Complicitats educatives amb Carles Parellada. Els deures

  1. […] i rituals . 17/11/13 Com aprenem? . 10/11/13 La dimensió masculina i la dimensió femenina . 03/11/13 Els deures . 27/10/13 La gestió del temps . 20/10/13 Amor i educació . 13/10/13 Expectatives, etiquetes i […]

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *