husseinEn Hussein va arribar a Catalunya procedent d’Iraq desesperat. Amb un fill petit que patia una malaltia greu. Al seu país només podia esperar que el l’infant morís. No hi havia ni tractaments ni equipaments per a salvar-li la vida.
La malaltia del nen va fer que en hussein mogués cel i terra fins que va trobar la solidaritat d’un diari gratuit que ermetia que nens amb malalties greus i estranyes poguésisn trobar a Espanya i catalunya una segona oportunitat. En Hussein no s’ho va pensar dos cops. va deixar la feina de periodista, la seva família i va aterrar a barcelona amb el seu fill als braços. Sense parlar ni entendre l’idioma, ni unes formes de vida molt diferents a les iraquianes.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *