Aquesta setmana hem sentit a parlar reiteradament de recuperació de l’economia espanyola; dimecres les dades de l’EPA, l’Enquesta de Població Activa, corresponent al tercer trimestre de l’any; complementaven el discurs de la recuperació. A Espanya l’atur s’ha reduit en 73 mil persones i a Catalunya en 32 mil. Al saló immobiliari Barcelona Meeting Point el ministre Luis de Guindos valorava molt positivament les dades del Banc d’Espanya que certifiquen un creixement del 0,1% de l’economia. Segons De Guindos la sortida de la crisi està més a prop.
Maneres de viure hem demanat a l’economista Santiago Niño Becerra que ens analitzi aquesta dada i si aquesta recuperació vol dir que Espanya ha sortit de la crisi. Aquest és el seu anàlisi.
santiago niño

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *