Desperta simpaties. El seu discurs d’investidura al Parlament de catalunya va ser aplaudit pel president mas qui va dir d’ell que “traspuava autenticitat”. Ahir quan vam avançar l’entrevista a través de facebook alguns dels comentaris apuntaven a “una altra manera de fer política”. David Fernández, va entrar al Parlament de catalunya encara no fa un any, encapçalant la llista de la Candidatura d’Unitat Popular, la CUP. les enquestes el situen com el segon polític català més ben valorat. David Fernández va fer campanya al carrer, porta a porta, demanat el vot demanera activa; i fa política de la mateixa manera; al carrer: observant, escoltant, compartint complicitats amb uns ciutadans que reclamen un món més just. Avui és el protagonista del Maneres de viure i pensar.
david fdez estudi

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *