Avui marxem a prop de 8.700 quilòmetres de distància: Mèxic.
A Yucatán, a l’est del país, fa més de trenta anys que hi viu un vigatà, en Josep Ligorred. Ell és professor de la Facultat d’Arquitectura de la Universitat Autònoma de Yucatán, i està acabant un doctorat en gestió de la cultura del patrimoni per la Universitat de Barcelona, i el tema que treballa són els jaciments arqueològics a les zones urbanes, en concret les de l’Estat de Yucatán.
Mèxic

Tagged with →  
Share →

3 Responses to Catalunya des de la distància. Josep Ligorred, professor d’arquitectura de la Universitat Autònoma de Yucatan

  1. Pilar Subirana escrigué:

    Absolutament admirable aquest català de Manlleu que porta tant de temps a fora. L’he conegut al Yucatan, a Mèrida, i cal dir que és un gran embaixador de Catalunya a Mèxic i que mostra un altruisme i amor pel nostre país que és de felicitar!
    Endavnat Josep i continua amb aquest entussiasme!

  2. Molt bé, Josep, tot és viable en economía, la política és l’art del posible, endavant amb el Casal! Una abraçada des de Vic. (què hi diu el cònsol español a Mèrida de tot això?)

  3. De cara als teus alumnes la Via Catalana també afecta a com veuen ells les fronteres nacionals actuals. En l’anàlisi postcolonial s’ha d’entendre que hem de redefinir pacíficament les fronteres d’Europa, no a partir de guerres sino a partir d’un radicalisme democràtic. Molt bé que ho hagis relacionat amb els pobles amerindis

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *