noemí cuníA través de la mirada de Noemí Cuní ens apropem a Josep Cuní,una de les cares més mediàtiques de casa nostra, tant en el món de la ràdio com de la televisió. Un periodisa que va néixer a Tiana, al Maresme, el 4 d’octubre de 1953. En Josep era un nen de poble, el gran de 3 germans, fills d’un peixater i d’una carnissera que en casar-se va passar a treballar també a la peixateria familiar.

Share →

3 Responses to ADN. Noemí Cuní ens parla del seu pare, el periodista Josep Cuní

 1. Antonio Laplana escrigué:

  Es el periodista mas admirado por mi .Me sabe muy mal que deje 8TV.Espero no pierda un minutoen tenerlo en otra cadena por ejemplo TVE como se comenta.

 2. rosa pifarre crespo escrigué:

  No entiendo que nadie encuentre a faltar al sr Cuni y a su programa en 8tv, ni una explicación ni una carta a la vanguardia ,realmente no lo entiendo ,aquí nos conformamos con todo bueno ,malo y regular y nadie replica.un saludo

 3. Núria escrigué:

  Núria Fernandez

  Josep Cuní és un dels periodistes que millor sap analitzar l’actualitat, té l’habilitat i l’ofici de saber fer parlar a l’entrevistat treient allò que de debò interessa. Espero que torni aviat a tv. La veritat és que el trobem a faltar. Salutacions.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *