Fa mesos que el Liceu viu en la incertesa. Disminució del pressupost, modificació de les condicions laborals dels treballadors, un ero temporal que va fer que el teatre hagués de tancar els mesos de juliol i agost i una nova temporada que comença amb baixes més que notables… Joan Matabosch, deixa la direcció artística del Liceu per dirigir a partir de gener el Teareo Real de Madrid; José Luis Basso, el director del cor, a l’Òpera de París. La incorporació d’un nou gerent i el malestar dels treballadors dibuixen un inici de temporada inquietant per a tots aquells que s’estimen l’òpera. Avui, qui ens posarà en context és el periodista Albert Galceran, presentador de “Moments d’òpera”, una producció d’Olesa ràdio que aposta per apropar l’òpera a tothom. Entrevistarem telefònicament Joan Matabosch, director artístic del Gran Teatre del Liceu fins el mes de juliol. També intervindran Rosa Samaranch, vicepresidenta d’Amics del Liceu i Marc Busquets, gerent de la Liceu Barcelona Opera House US Foundation.

Liceu_Barcelona_Zuschauerraum_T79R13_35

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *