sabataJa veieu com el nostre físic pot arribar a condicionar el nostre destí. la Sara tenia el peu petit i com que un peu petit no encaixa en els estándars s’ha passat tota la vida buscant sabates que li agradéssin i li anéssin bé…
Va estudiar arqutectura i ha acabat dissenyant i fent amb les seves mans sabates per a altres. I és que com reconeix ella mateixa l’arquitectura té molt d’artesà i la manufactura de sabates s’assembla molt a la construcció d’un edifici. No enyora l’arquitectura perquè també treballa amb volums, es baralla amb les mides, treballa amb materials nobles com la pell o el suro, altres més agosarats com les gomes inventa formes que s’adaptin als peus d’aquells que han de lluir les seves sabates. Com els edificis s’adapten a les necessitats de qui els habiten.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *