La soletat no volguda és el gran problema al qual s’ha d’enfrontar la gent gran. Així ho constaten des d’Amics de la Gent Gran , una entitat que treballa per millorar la qualitat de vida dels ancians que viuen sols. Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Persones Grans, el passat 1 d’octubre aquesta entitat presentava les línies de treball per intentar capgirar aquesta situació. En parlem amb Oriol Alsina, director gerent d’AMICS DE LA GENT GRAN. També emetem el reportatge sobre el taller de jocs de taulaque va tenir lloc el dijous 10 d’octubre al vestibul de l’estació de metro de la Sagrera en el què hi van participar Dinamitzat per voluntaris d’Amics de la Gent Gran, l’activitat comptava amb la participació d’una cinquantena d’alumnes de 6è de primària del Centre d’Estudis (CEIP Les acàcies).
Foto 4

Share →

2 Responses to Amics de la Gent Gran. “25 anys d’abraçades i petons”