Jaume Funes és psicòleg, educador i periodista. Vinculat i implicat en la renovació pedagògica a Catalunya; també amb el treball amb col.lectius marginats. Als anys 70 treballa amb nois i noies de carrer als barris perifèrics de Barcelona, més tard coneix el món de la justícia juvenil. S’interessa pels processos de reinserció social de persones excloses i l’acompanyament d’aquestes. Ha treballat en temes de drogues i ha dedicat bona part de la seva trajectòria professional als adolescents. Entre 2004 i 2007 va ser adjunt del Síndic de Greuges de Catalunya per a la defensa dels Drets dels infants i Secretari de famílies. És autor de llibres de referència com: – “Educar en la adolescència. 9 idees clave” o “El lugar de la infancia”. Manté actius dos blocs personals i col.labora habitualment a diferents mitjans de comunicació. Està a punt de veure la llum un nou volum que ha titulat “Àlex no entiende el mundo”

jaume funes

Share →

One Response to La manera de viure i pensar del psicòleg Jaume Funes

  1. […] de Viure, en una tertúlia – entrevista con el Psicólogo Jaume Funes. Os adjuntamos el link :http://blogs.laxarxa.com/maneresdeviure/2013/10/13/la-manera-de-viure-i-pensar-del-psicoleg-jaume-fu…Esperamos que os parezca interesante,Hasta pronto,DumMoneyNúria Algeciras RosadoCarlos Márquez […]

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *