La lectura és una manera de viure, una manera d’enfrontar-se al món, una manera de descobrir i d’adquirir coneixements… I hi ha llibres que tenen ànima… que ens sacsegen o bé pel que expliquen o per com ho expliquen o simplement ens atrapen per la història del seu autor o la vida del propi llibre.
La Lola Casas ens porta un cop al mes, un d’aquests llibres amb ànima. La Lola és mestra i a més a més és una gran aficinada a encomanar les ganes per la lectura… escriu per als més petits, contes i poesia i normalment va d’un costat a l’altre amb una bossaa carregada de llibres.
La Lola parla dels llibres amb el cor a la mà, no com una entesa sinó com una entusiasta de la lectura. Avui, La delicadesa de David Foenkinos. També intervé Anji Carmelo, doctora en metafísica i experta en temes de dol.

Lola estudi

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *