Entendre el que passa avui a Catalunya és impossible si no ens deturem en la història d’aquest país petit que ara milers de persones reivindiquen. Més enllà de les discrepàncies polítiques, de les tensions entre Catalunya i Espanya, hi ha la història escrita, l’evolució d’un país, els vincles entre territoris, els noms i cognoms de les persones que han governat el país, els anònims que han protagonitzat actes heroics, que ha liderat processos indispensables. Com es legirà el moment actual en els llibres d’història d’aquí a un any? Com es construeix la memòria d’un pais? Una història que serà segons com es miri, com es visqui, com es vulgui explicar a les futures generacions. Avui a Maneres de viure ens acompanya Agustí Alcoberro, director del Museu d’Història de Catalunya.
alcoberro estudi

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *