Al Maneres de viure també volem fer el nostre particular homenatge als actes commemoratius de 1714. Recuperem la memòria històrica per construir un futur millor i el Tricentenari és una bona excusa per fer-ho. Ho farem de la mà de l’escriptor i assessor històric del Tricentenari Jordi Mata ens anirà desgranant qui era qui, quan va passar,què i perquè en aquesta gran Guerra, que molts experts consideren el primer conflicte bèl.lic de caràcter internacional. Jordi Mata divideix la seva activitat professional entre el conreu de la literatura i d’articles de divulgació i les seves tasques a la Generalitat de Catalunya. És membre de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i associat d’honor a l’Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana (AJELC), a la qual va pertànyer entre el 1987 i el 1995.

Jordi Mata 2

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *