A La Parada, el nou projecte de vida de la Xènia la gent troba llibres especials, edicions limitades, llibres il.lustrats, petites històries que ens remouen per dins; també fotografies, imatges per triar i remenar, bocins de realitat que queden aturats en un temps i un espai a l’espera que algú els doni una segona vida…
Cada dia la Xènia aixequen la persiana de la seva Parada en un mercat ple de vida amb la intenció que la gent que hi passa per davant no marxi indiferent. I sovint és a ella qui no deixa indiferent les diferents reaccions dels visitants al mercat. És sens dubte una altra Manera de viure la fotografia i els llibres. Manera de viure plena i amb sentit.
La parada

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *