En la vida de la Meritxell hi ha dos punts d’inflexió i els dos coincideixen amb un viatge. Estats Units, el primer viatge. On es va redescobrir. Havia d’oblidar-se de qui era la Meritxell i construir-ne una de nova.
El segon viatge, uns anys més tard a Dinamarca. Un país que li era estrany, no el coneixia però una feina vinculada al turisme juvenil li va semblar un repte. A Dinamarca ja no es buscava… el que va descobrir, però, va ser els “anys sabàtics”. En aquest país és habitual que la gente entre els 18 i els 25 anys s’agafin un any per pensar què volen fer.
La Meritxell no només va fer això sinó que va tenir la gran idea de crear “Sabàtica” una empresa que es dedica a buscar i organitzar aquests anys en blanc que, segons ella, estan plens d’oportunitats i que en canvi ens provoquen vertigen.
Meritxell Morera

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *