L’Anna és fotògrafa. I fa 15 anys va tenir en Víctor, un nen que va néixer amb paràlisi cerebral i en un primer moment va trastocar tots els plans de la família. L’Anna va haver d’adaptar-se a una nova realitat i de mica en mica va anar establint vincles amb aquella criatura que dia a dia lluitava per a superar-se. Ara ha tornat a agafar la càmara de fotos per a realitzar un projecte íntim i personal compartit amb 25 mares més que com ella tenen fills afectats per paràlisi. L’exposició es va poder veure fins el dia 29 de setembre al Palau Robert ara itinerarà per diferents poblacions. Aquesta és una de les moltes iniciatives endagades per ASPACE, l’Associació de la Paràlisi Cerebral. Una entitat que es va crear fa 53 anys per atendre atenen persones amb paràlisi cerebral.ASPACE estudi

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *