Geppe MonrósS’acaba d’estrenar el documental ¿Abandonado? , un recorregut per racons abandonats de tota Europa dirigir per Geppe Monrós. 13 mesos, 24 països i una Camper Van recullen l’essència dels espais que han estat habitats d’una altra manera. Admiració, atracció, misteri, nostàlgia… són moltes les reflexions que ens suggereix una pel.lícula d’una poesia extrema i que a més a més posa damunt la taula la intervenció de l’home sobre l’espai. En parlem amb un dels seus directors, en Geppe Monrós.

Share →

One Response to Visió de conjunt: ¿Abandonado? de Geppe Monrós i Júlia Clay.

  1. Dúnia escrigué:

    Hola!

    Voldria contactar amb en Geppe Monrós per a tractar d’un tema d’ interès referent al documental “Abandonados?”

    Agrairia ens posséssiu en contacte. Mercès. Dúnia: 669 150 865, yomismasiempre@hotmail.es

    Dúnia, 17 d’ agost de 2015

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *