Mercat Música Viva de VicUs hem preparat una hora molt especial. Ens passejarem pels diferents escenaris del mercat de Música Viva de Vic i escoltarem la múisca que hi sona des de dijous al vespre amb els seus protagonistes. Vic acull aquests dies la 25ena edició d’un festival que s’ha consolidat tot i una disminució del pressupost del 10%. Un autèntic aparador tant per a grups consolidats com per músics emergents. 8 escenaris conformen l’oferta, hi ha música en directe pràcticament les 24 hores del dia i a més a més hi ha una zona especialment destinada per a programadors. Molts dels grups que passen pel Mercat tanquen contractes importants per treballar en escenaris catalans i també estrangers. En parlem amb el crític musical Luís Hidalgo, el director del Mercat de Música Viva de Vic, en Marc Llobet i el director adjunt, l’Oriol Roca. També descobrim, en format de reportatge de Ràdio Vic com es volca Vic al Mercat de Música Viva un any més.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *