L’Anna ha treballat sempre. Durant 26 anys va estar en una multinacional farmacèutica… fins que un bon dia la van acomiadar. D’això ja en fa 2 anys. No li va costar reaccionar… aconsellada per tota la gent que li deia que havia de reciclar-se, recuperar contactes, formar-se de nou, va començar a assisitir a cursos, a fer classes de coach amb els companys que estaven en la seva mateixa situació…
Fins que un dia es va topar amb algú que li va obrir els ulls. Era una sessió per aturats més grans de 45 anys i la persona que la impartia els parlava de la necessitat de treballar plegats per trobar sortida a un col.lectiu de persones no només formades sinó amb l’experiència suficient per traspassar-la a generacions més joves. Persones joves encara per a jubilar-se que poden aportar encara moltes coses al mercat de treball. Aquelles paraules la van esperonar a iniciar un projecte associatiu que té noms i cognoms: Objetivo 50.
L’objectiu és recol.locar gent que està a la 50 ena i que ha desenvolupat càrrecs de gerència, caps de departament, càrrecs amb responsabilitat i que ara veuen com el mercat les expulsa, les condemna a estar aturades. L’Anna lidera aquest projecte amb entusiasme i està valorant una oferta per reincorporar-se a la vida activa, si la seva vida pot ser-ho encara una mica més.Ana Quintillà ok

Share →

One Response to La manera de viure de la impulsora de l’associació Objetivo 50, l’Anna