Obrim el nostre particular CINECLUB que només és possible gràcies a les vostres aportacions. Sessions de cinema amb la mirada crítica que ens ofereix cada diumenge la filòsofa CARMEN GALLEGO. Una pel.lícula escollida amb intenció per abordar un tema des de diferents perspectives, les vostres. Un fòrum obert on podeu expressar-vos, opinar i parlar sobre cinema i sobre la vida. Avui mirem LAS NIEVES DEL KILIMANJARO, pel.lícula francesa de l’any 2011 dirigida per Robert Guédiguian a partir del poema La gent pobre de Víctor Hugo. Tot i que s’ha quedat sense feina en Michel és feliç amb la Marie-Claire. Fa 30 anys que s’estimen…. les seves vides canviaran quan dos homes armats i emmarscarats els agredeixin, els preguin els anells de noces i les targetes de crèdit.Las_nieves_del_Kilimanjaro-281561736-large

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *