Cada setmana sumem veus coneixedores de la realitat catalana que des de la distància geogràfica analitzen el procés sobiranista del nostre país i ens fan partíceps de les diferents sensibilitats europees en relació a la independència de Catalunya. Avui al Visions de Catalunya des d’Europa afegim la veu d’Adriana Asorey.
És coeditora d’International Catalonia, una plataforma de notícies i informació sobre Catalunya i el procés sobiranista que va néixer el 16 d’octubre del 2012. Llicenciada en Economia Internacional. L’Adriana viu a la capital de Bèlgica, Brussel·les, on treballa en una consultora de serveis de Tecnologia de la Informació en projectes per les institucions de la Unió Europea. Gallega de naixement, sempre s’ha sentit atreta per l’estudi dels nacionalismes, l’autodeterminació, la governança política i econòmica dels governs subcentrals o els drets humans, entre altres temes.adriana asorey ok

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *