Molt bon dia matiners ! Comencem el darrer joc de paraules en plena canícula estiuenca i quan els més privilegiats ja pensen en vacances, ja sigui a la platja, a la muntanya o a Soto del Real.
Han estat uns mesos intensos en notícies de tota mena i no voldria acabar la temporada sense agraïr a tants i tants personatges la seva contribució inspiradora al nostre exercici neuronal de cada dissabte. Els desitjarem a ells unes merescudes vacances i a tots vosaltres unes merescudes vacances d’ells. Diuen que en Wert marxa a unes colònies infantils a espanyolitzar catalanets,
que l’Iñaki les passarà “en Palma” potser empalmant amb algun judici, que l’Alicia ha escollit el nord de França en una zona ben allunyada de La camarga i en Bárcenas ja va fugir fa setmanes cap a Soto del Real, a un complex turístic
de màxima seguretat on mata el temps fent papiroflèxia perque diu que té molts papers i temps de sobres.
Gràcies als oients més fidels pel seguiment i per acceptar aquest repte matinal on ens hem divertit jugant en la nostra llengua. Recordeu que en els temps que vivim, llevar-nos d’hora, saber escoltar, pensar i riure és una bona Manera de
viure i també de sobreviure. I ara, l’enigma de tres lletres que vull veure qui supera, atents a la meva
pregunta, bon estiu i fins la propera. A quin lloc et desitjo que vagis corrent a passar una bona estona pescant amb molt bon humor ?john leblog

Tagged with →  
Share →

5 Responses to El joc de paraules:A quin lloc et desitjo que vagis corrent a passar una bona estona pescant amb molt bon humor?