Aquests són alguns dels temes dels què reflexionem amb els nostres tertulians ocasionals d’avui, que són: Irene Martínez, qui durant més de 20 anys ha treballat en els àmbits dels joves, dones i educació i actualment és la cap de comunicació d’una entitat pública. Compromesa i preocupada pel futur que els deixarem als joves. També ens acompanya l’Agustí Comotto, algú capaç d’il.lustrar amb el seu traç les paraules que altres escriuen. Va néixer a Buenos Aires però ja fa uns quants anys que viu i treballa a Catalunya. La seva passió per la història i l’actualitat el tenen atrapat a la tertulia ocasional.Completa la taula Felix Eroles, un que ha sabut reinventar-se constantment per adaptar-se a les noves realitats. És un tastaolletes que ha fet de la curiositat la seva raó de ser estudis de biologia, Enginyeria… Magisteri i Filosofia, un màster de gestió de projectes europeus i un postgrau en tecnologia. Ara està involucrat en diversos projectes vinculats a l’esconomia social.irene, agustí i fèlix

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *