Aquesta és la pregunta que plantegem avui al CINECLUB que només és possible gràcies a les vostres aportacions. Sessions de cinema amb la mirada crítica que ens ofereix cada diumenge la filòsofa CARMEN GALLEGO. Ho fem a partir de la pel.lícula TErranova, escollida amb intenció per abordar un tema des de diferents perspectives, les vostres. Un fòrum obert on podeu expressar-vos, opinar i parlar sobre cinema i sobre la vida. Es tracta d’ pel.lícula franco-italiana de l’any 2011 dirigida per Emanuele Crialese.
Terraferma ens situa a Sicilia. Una illa sense contaminar, habitada principalment per pescadors. Els joves de l’illa comencen a viure un canvi de mentalitat i comencen a veure el turisme com una font d’ingressos fàcil. El contrast entre els estrangers que venen de vacances a l’illa i els que venen a buscar-se la vida, immigrants sense papers a qui es veuran obligats per una llei a fer-los fora, a no acollir-los, ni tan sols a donar-los ajuda a alta mar. Una política que xoca amb la llei del mar que obliga a rescatar a qualsevol que tingui problemes.terraferma

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *