Obrim una nova finestra del Visions de Catalunya des d’Europa. Cada setmana sumem veus de catalans que viuen a Europa i que des de la distància geogràfica analitzen el procés sobiranista a Catalunya.
Avui parlem amb l’eurodiputat per Convergència i Unió, Ramon Tremosa. Nascut a Barcelona l’any 1965, Tremosa és economista i professor titular de Teoria econòmica a la Universitat de Barcelona. És expert en finançament autonòmic i Màster en Anàlisi Econòmica Aplicada.
Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació i és autor de llibres com “Catalunya, país emergent”; “Catalunya serà logística o no serà”, “Estatut de Catalunya, veritats contra mentides” i “L’espoli fiscal. Una asfixia premeditada”, entre d’altres.tremosa-300xXx80

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *