adolescents emprenedorsAvui parlarem d’una de les paraules més de moda que hi ha darrerament. L’emprenedoria o el fet de ser emprenedor! L’administració, però també diversos experts, apunten que aquest és un dels camins de la recuperació en un context en què l’atur és un dels grans drames de la nostra societat actual. Crear ocupació en comptes de buscar-ne! 15.000 alumnes catalans de secundària han creat aquest curs una empresa, almenys el prototip, dins del pla d’Ensenyament Catalunya, escola d’emprenedors.
I avui hem volgut convidar a aquests joves, perquè ens expliquin les seves experiències. Tenim amb nosaltres a 4 adolescents, inquiets i amb moltes les idees al cap que estant intentant de fer-se un forat en el món laboral o, si més no, buscant la manera de fer-ho! Avui farem tertúlia amb en Paulo Martínez,l’Arnau Corredor , en Pau Argelaguet i l’Oriol Claramunt.

Share →

2 Responses to Tertulians ocasionals. Nens emprenedors

  1. […] Estos jóvenes emprendedores han sabido crear una actividad económica desde diferentes perspectivas: los que necesitaban ingeniárselas para salir por la noche sin tener un duro, quien tiene interés e… […]

  2. […] deixem l’enllaç d’una tertúlia de radio del programa “Maneres de viure” de La Xarxa emès el […]

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *