joan domenech estudiTambé en el món de l’educació comencen a sorgir propostes dirigides a millorar la qualitat educativa adaptant el temps d’aprenetatge a cada individu i a les necessitats de cada activitat. Joan Domènech, és mestre, és un dels impulsors de l’escola lenta a casa nostra i avui és protagonista del Maneres de viure i pensar. Mestre de llarg recorregut tot i que al seu bloc es defineix com un “aprenent de mestre”. Actualment dirigeix l’escola pública Fructuós Gelabert, al barri de la Sagrada Família. Membre dels Moviments de Renovació pedagògica de Catalunya. Defensa des de fa anys un nou model educatiu basat en la lentitut. En educació diu: “menys és més”. Autor de nombrosos articles sobre pedagogia. És coautor dels llibres: “L’educació primària, reptes, dilemes i propostes” i “Mirades a l’educació que volem”. El seu darrer llibre és “elogi de l’educació lenta” editat per Graó.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *