marta-marcoEscoltem la música que fa feliç l’actriu Marta Marco, protagonista juntament amb l’actriu Mònica López d’Alma i Elisabeth, la versió teatral de la pel.lícula Persona, l’obra mestra d’Ingmar Bergman.
Aquesta es la historia d’una actriu, l’Elisabeth que es queda muda durant ‘una representació. Per recuperar la parla es trasllada a una casa remota acompanyada només de la seva infermera, l’Alma, a qui li tocarà parlar sola. Aquesta obra que es pot veure aquest mes de juliol a la Sala Muntaner de Barcelona.
A la Marta ens explica que la música és molt present a la seva vida, de fet va estudiar violoncel al conservatori 7 anys. A l’hora de treballar i aprendre’s un paper diu que necessita silenci, que la música la distreu. I que abans de sortir a l’escenari també fa us de la música per prescalfar la seva veu, escolta Battiatto per exemple quan fa exercicis de veu. Pel què fa a gustos musicals, podríem dir que li agrada gairebé tot.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *