Escoltem la música que fa feliç Ricard Borràs, un actor de dilatada trajectòria a la televisió, el cinema i el teatre. És conegut, sobretot per les sèries de TV on ha treballat: Dinamita, La Rosa,Estació d’enllaç, o Maquinavaja entre d’altres; i els muntatges teatrals El Sopar dels idotes, Dakota, Histèria o Variacions enigmàtiques.
Actualment coprotagonitzant, amb Pep Ferrer, la comèdia La Banqueta al Poliorama dirigits per Paco Mir. Ricard Borràs, un home qui vivia tan intensament la música que fins i tot es va decidir començar a estudiar-ne, de manera seriosa al conservatori, als 30 anys.
A La banqueta Ricard Borràs dóna vida a un reconegudíssim concertista de piano que, a quatre mans prepara la seva propera gira pel Japó a un poblet dels Alps italians. Allà es troba amb un altre pianista amb qui assajarà, justament en el lloc idílic on solia assajar un reconegudíssim músic com va ser Rostropovitch.ricard borràs

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *