Aquests són alguns dels temes que tractarem a la tertúlia d’avui que avui la composen: Lluís Parés, pagès, un ferm defensor d’un paratge natural, el Delta del Llobregat, en el punt de mira de grans magnats. Lluis Parés, sempre ha treballat la terra amb entusiasme i amb el convenciment que és el llegat més important que heretaran les futures generacions. Ha lluitat per mantenir viva l’activitat agrícola al Baix Llobregat. Fa uns mesos que s’ha jubilat però està més actiu.
També es amb nosaltres l’Andrés Labella, un registrador de la propietat amb molta ànima. És advocat i registrador de la propietat. Però a ell li agrada definir-se com a etern aprenent, espacialment interessat en el creixement personal i en els qüestions relacionades amb la diferencia i la integració social.
I s’incorpora a la tertúlia la Núria Salán, professora de materials a l’escola d’enginyeria industrial i aeronàutica de Terrassa, una persona optimista que lluita contra els elements posant-se cada dia la seva bata i entrant a la classe amb un somriure d’orella a orella, la manera més eficaç de trobar la complicitat dels seus alumnes i encomanar-los les ganes d’aprendre.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *