Escoltem la música que fa feliç l’actriu Mònica López, que durant el mes de juliol coprotagonitza amb Marta Marco l’obra Alma i Elisabeth a la Sala Muntaner. Magda Puyo dirigeix aquesta obra, escrita a partir del guió de la pel.lícula ‘Persona’ d’Ingmar Bergman, que ens porta de viatge col·lectiu per les emocions de dues dones que recerquen la seva identitat.
La Mònica ens explica que no està precisament a la última pel què fa a música, diu que té una banda sonora i que desconeix la que s’escolta actualment. Però que li agrada que n’hi recomanin i li descobreixin grups i cançons. Pel què fa a gèneres musicals favorits es considera una persona eclèctica. Li agrada des de la música clàssica, el jazz, el rock passant pel pop, i sobretot, la música brasilera, a la que s’ha aficionat a escoltar sobretot des de fa un any, quan va anar a Brasil de viatge i va quedar captivada per com es viu la música allà Tota aquella música que li arribi i la posi de bon humor.monica lopez

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *