Jordi Faulí estudiEl 1882 es posaven les primeres pedres d’un temple que a dia d’avui encara està en construcció. Un projecte iniciat per l’arquitecte diocesà Francisco de Paula del Villar. L’any 1883 Antoni Gaudí es fa càrrec de les obres de la sagrada Família. Gaudí va viure per la Sagrada família, entregat en cor i ànima; sabia que no veuria el temple acabat, però la seva mort sobtada va generar un gran debat sobre si s’havia de continuar o no. Avui dia quasi ningú es planteja si la sagrada Família ha de ser una realitat. Ho és. I, de mica en mica, hem anat veient com es transformava. Com de mica en mica va creixent cap al cel, com interactuava amb el seu entorn. Com es feia visible encara més fent-nos adonar que aquest projecte és possible gràcies a moltíssima gent que el viu intensament i espera veure’l, algun dia, acabat. Quatre generacions d’arquitectes han analitzat l’empremta gaudiniana, els seus estudis, els apunts, les prospeccions sobre com s’imaginava la sagrada família. Des de l’octubre de l’any 2012 Jordi faulí és l’arquitecte director de la Sagrada Família. Avui és el protagonista de maneres de viure i pensar.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *