Fundació Comtal OKS’anomena Making Of, Anima el teu CV i neix de la motivació dels tècnics de la Fundació Comtal per oferir un espai de relació entre joves mancats d’oportunitats laborals i formatives per fer front al mercat de treball.
Els facilita eines i els dóna suport per tal que ells puguin prendre part activa en el seu futur i trenquin amb la desmotivació provocada per la seva situació econòmica i demés.
Es treballa per fomentar les capacitats dels joves com una forma d’afrontar les dificultats per aconseguir la seva inclusió laboral.
Aquest projecte l’impulsa la Fundació Comtal, una organització no lucrativa que té com a objectiu l’educació i inserció de nens, adolescents i joves en situació de risc social. Treballa des del 1994 al distrecte de Ciutat Vella de Barcelona. En parlem amb en Rubén Mena, educador i tècnic de la Fundació Comtal .

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *