Ara és moment d’obrir una nova finestra del Visions de Catalunya des d’Europa. Catalans que des de la distància geogràfica analitzen el procés sobiranista català i ens fan partíceps de les diferents sensibilitats europees en relació a la independència de Catalunya.
Avui afegim la veu d’Ignasi Centelles. Ell és master en Polítiques publiques per la John Hopkins University. Ha treballat a la comissió Europea, a la Secretaria d’afers exteriors de la Generalitat de Catalunya i a l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. Actualment és coordinador del Think Tank Centre Maurits Coppieters a Brussel·les, un lobbi que defensa el dret de les nacions europees a esdevenir estats. També col.labora amb el Col·legi de politòlegs i sociòlegs de Catalunya i l’Associació Europeista Horitzó Europa.Ignasi_bauhaus

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *