Periodista. Dos llibres de ficció publicats. Reinventar-se… Això és el que ha fet en Marc. Va escollir ser periodista perquè li agradava escriure. De petit mai va somniar ser editor però sí fer alguna cosa vinculada amb els llibres. I finalment el somni s’ha acomplert. fa uns mesos ha posat en marxa la seva pròpia editorial. Publicarà novel.la negra arrelada a un territori, autors catalans que parlin dels temes que aquí ens afecten i ens interessen. Investigant com reinventar-se ha trobat un buit en el mercat editorial que està disposat a omplir.
Amb entusiasme, sabent que hi haurà de dedicar moltes hores però que d’alguna manera serà lliure. Per escriure i per publicar aquells textos que cregui que valen la pensa de ser llegits per altres. I ara que ja s’ha trobat busca trobar un espai entre els lectors i als mitjans, sap que els uns són indispensables per als altres també per fer que els lectors i la literatura es trobin. De moment ha aparcat el periodisme per viure de la literatura, sap que el camí no serà fàcil però no li fa por fer-lo, convençut que el que té entre mans és un bon projecte capaç de captivar.
Llibres del delicte ja no té marxa enrere ha nascut un nou concepte de novel.la negra. Una nova manera de viure. Col.laborem a que es faci gran!marc moreno foto

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *