foto 3Voliem saber què fan els alumnes de ràdio a les Universitats de Comunicació catalanes… així que els vam anar a veure i els vam convidar a participar a Maneres de viure. Els proposàvem un repte: realitzar un reportatge radiofònic. Que experimentéssin, que ens ensenyéssin com treballen, com veuen la ràdio, com s’imaginen aquest mitjà en un futur així com la professió de perioxdista que ens els darrers anys, amb la digitalització, la introducció de noves tecnologies i les xarxes socials està en plensa transformació. la crisi ha fet la resta … els futurs periodistes seran diferents, treballaran amb altres mitjans i arribaran a la gent a través d enous canals, alguns dels quals ja els coneixem… n’arribaran de nous i els professionals del ram hauran d’adaptar-se als nous reptes. Els esudiants que ja tenen un peu fora de la facultat com creuen que serà aquest futur, es plantejen treballar als mitjans tradicionals, aquests continuen sent referents per a les noves generacions… posem danmunt la taula múltiples preguntes…
Cada dissabte a partir d’avui escoltarem els treballs que han realitzat. tres reportatges que entronquen amb la temàtica de Maneres de viure. Els futurs periodistes han trepitjat el carrer, han observat el que tenien més a prop, han parlat amb els protagonistes i han elaborat uns reportatges rigurosos que ens mostren diferents històries de vida.
Avui ens acompanyen alumnes de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic. on s’imparteixen els estudis de Periodisme, Comunicació i Publicitat i Relacions públiques; ADE i l’any vinent també màrqueting.
L’Albert Medina i en Dani Avila són estudiants de quart de Periodisme. I en Sergi Solà, un dels seus professors.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *