john leblog
Evo Morales ha estat el sofert protagonista la nit de dimarts del culebrot internacional en el que s’ha convertit el cas del espia Snowden. L’avió que el tornava cap a casa des de Moscou, va veure’s forçat a aterrar a Viena després de què alguns països europeus li neguéssin l’accés al seu espai aeri tot sospitant que l’ex-agent de la CIA fos a l’avió. Això m’ha fet pensar en una oportunitat perduda, una convenció organitzada per Iñaki Urdangarín en avió luxós cap a algun paraís fiscal per a socis i il.lustres personatges vestits amb frac com Bárcenas, Correa, Millet, Mata i tants d’altres. Diríem que hem fet pujar a darrera hora a un paio com Snowden i així tota aquesta penya donaria voltes per l’espai aeri fins al pol sud on només els pingüins els acollirien com a germans convidant-los a canapès d’arengada.
Però com l’Snowden no sabem on para i a tots aquests ja els tindrem d’aquí pocs anys tornant a volar cap als caus on tenen la pasta, John Leblog ens planteja el següent enigma de 8 lletres:En quin país latinoamericà demanaria asil polític Urdangarín?

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *