alvarez  1Els ciutadans han fet seu el carrer. Aixecant pancartes, lluint samarretes reinvindicatives, grogues, verdes.. han tenyit carrers i places de les nostres ciutats. Descebuts, emprenyats, disposats a canviar les coses …. Dues vagues generals (14 de novembre i 23 de maig) amb pocs mesos de diferència. La ciutadania s’ha mobilitzat en diversos fronts i ens aquestes mobilitzacions els sindicats han estat una peça clau. Sindicats que abans lluitaven per aconseguir drets pels treballadors i ara ho fan per que els treballadors no perdin la feina. Des de la reforma laboral de fa un any cada dia hi ha 16 ERO i 89 aturats més a Catalunya. Xifres que desborden. Avui Josep Maria Alvarez, secretari general de la UGT és el protagonista de la secció maneres de viure i pensar.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *