Escoltem la música que fa feliç l’actriu Nausica Bonnin, a qui ràpidament li posem cara si parlem de la pel.lícula Tres dies amb la família, la cinta de Mar Coll per la que va guanyar diversos premis per la seva interpretació, com ara el de millor actriu protagonista al Festival de Màlaga, el Gaudí a la millor actriu protagonista o la nominació al Goya a la millor actriu revelació. En teatre també a treballat en obrees com ara El llibertí i El jardí abandonat. Ara, torna als escenaris com a protagonista de la comèdia musical Tots fem comèdia dirigida per Joaquim Oristrell, una del es primeres estrenes del Festival Grec, que es podrà veure al teatre Poliorama de Barcelona del 3 al 28 de juliol.
La Nausica comparteix escenari amb els actors Jordi Bosch, Ferran Rañé i Peter Vives, en una comèdia de situació en la que abunden les escenes de
Pel què fa a les seves preferències musicals personals, les podem dir que beuen de la cançó francesa que es va fer un tip d’escoltar a casa. Ens explica això i també ens fa cinc cèntims de l’obra de teatre Tots fem comèdia.

nausicaa_bonnin

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *