joaquim oristrellEscoltem la música que fa feliç el guionista i director de cinema teatre Joaquim Oristrell, qui és a punt d’estrenar Tots fem comèdia, un dels primers espectacles que s’estrenaran al festival Grec d’enguany, en concret es representarà del 3 al 28 de juliol al Poliorama. Una comèdia que compta amb un repartiment format per Jordi Bosch, Ferran Rañé, Nausica Bonnin i Peter Vives. Amb Bosch i Rañé Oristrell ja hi ha treballat en diverses ocasions. En una d’elles, a la série televisiva La Via Làctia, van coincidir tots tres (abans ja ho havien fet a la série Majoria Absoluta de TV3) i va ser allà on, mig en broma mig seriosament, Rañé i Bosc van plantejar-li el repte a Joaquim Oristrell de redactar una obra de teatre que, 8 anys després, ha vist finalment la llum.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *