Escoltem la música que fa feliç la lletrista i vocalista del grup musical La bienquerida, l’ Ana Fernández-Villaverde. L’Ana, dedicada a la pintura, va decidir iniciar l’any 2005 la seva trajectòria al món de la música animada per J, el vocalista del grup Los Planetas. El grup el formen, a més d’ella, David Domingo amb qui recentment han publicat el seu tercer disc “Ceremonia” que segueixen presentant arreu, sobretot en festivals musicals com ara, el recent Sonar i està previst que actuin a altres festivals musicals aqueste estiu com ara La Mar de Músicas, Arenal Sound, Lemon Pop entre altres.
Amb l’Ana parlàvem de com i quan escolta la música, per ella una afició alhora que una professió i de qui fa què al grup i en què s’inspira a l’hora d’escriure les cançons.La-Bien-Querida 2

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *