salvador macipA Espanya moren cada any unes 100 mil persones de càncer. El càncer ens fa por, continua essent una malaltia tabú. Ens fa por perquè el coneixem poc. No sabem per què i com es desenvolupa un càncer com tampoc quins mecanismes hi ha per a controlar-lo, a més és una malaltia que ens toca de prop. Una de cada 3 persones desenvoluparà un càncer al llarg de la seva vida. Conèixer el nostre cos, tenir coneixements sobre salut ens permet combatre l’anomenat mal lleig. Salvador Macip investiga des de fa anys sobre aquesta malaltia i a més a més és un gran divulgador. Fa uns mesos publicava “Què és el càncer i per què no hem de tenir-li por” un manual que posa a l’abast de tothom els secrets d’aquesta malaltia. Sense tabús i amb rigorositat. Avui Salvador Macip és el protagonista de Maneres de viure i pensar.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *