Aquesta és la pregunta que plantegem avui al Cineclub amb la Carmen Gallego per tal de reflexionar-hi a partir de la pel.lícula americana El amigo de mi hermano de l’any 2011 dirigida per Lynn Shelton. Jack ha perdut el seu germà i no podent suportar el dolor que sent accepta la proposta de la seva millor amiga per passar una temporada en una caseta de vacances que la família té en una remota illa. Quan Jack arriba a la casa es troba amb la Hanna, la germana de l’Iris que ha decidit passar una temporada aïllada de tot i tothom per refer-se d’una ruptura sentimental. la vida de Jack farà un tomb molt espcial a partir d’una boja nit de tequil.es i sexe.
Una pe.lícula de baix pressupost i rodada en només 12 dies.el amigo de mi hermana

Share →

One Response to Cineclub amb Carmen Gallego. Per què no se’ns educa emocionalment?