Aquesta és la pregunta que plantegem avui al Cineclub amb la Carmen Gallego per tal de reflexionar-hi a partir de la pel.lícula americana El amigo de mi hermano de l’any 2011 dirigida per Lynn Shelton. Jack ha perdut el seu germà i no podent suportar el dolor que sent accepta la proposta de la seva millor amiga per passar una temporada en una caseta de vacances que la família té en una remota illa. Quan Jack arriba a la casa es troba amb la Hanna, la germana de l’Iris que ha decidit passar una temporada aïllada de tot i tothom per refer-se d’una ruptura sentimental. la vida de Jack farà un tomb molt espcial a partir d’una boja nit de tequil.es i sexe.
Una pe.lícula de baix pressupost i rodada en només 12 dies.el amigo de mi hermana

Share →

One Response to Cineclub amb Carmen Gallego. Per què no se’ns educa emocionalment?

 1. Francina Gabarró Castelltort escrigué:

  Hola Carme,
  Disculpeu de no haver fet el comentari el mateix dia, però no sé com ho fem que tot de cop ens trobem amb feina i no puc acabar el programa, però m’agrada de recuperar-los en els meus moments de matí, quan estic treballant amb l’ordinador a casa.
  Els mestres tenim la clau d’educar de manera molt diferent, i en aquest apartat és l’èxit, és a dir, si als infants no els hi expliquem que els que ens va passant al llarg del dia a dia a classe, tots és ple d’emocions. Tenir ganes de treballar, enfadar-nos amb el veí, expressar que no volem seure amb el company concret perquè ens molesta contínuament. Arriba qualsevol dia a classe i poder dir-li a la tutora que a casa hi hagut problemes.
  La veritat és que quan he utilitzat el treball de les emocions a la classe en la quotidianitat m’ha donat molt bons èxits dels infants i del bon rotllo entre tots, nens i nenes, mestres, famílies,.., ja que les emocions ens manen en el nostre ser, i els infants han de saber que la mestra ho valora i ho utilitza per un bé individual i comú.

  Gracies per la proposta de temes tan interessants, són excepcionals i agraeixo tenir la trobada cada cap de setmana, ens ajuda a créixer. Espero que hàgiu tingut una bona revetlla.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *